Ekdom In De Ochtend

Bear's Den live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Bear's Den live bij Ekdom in de Ochtend

Zo mooi en het ziet eruit alsof het ze totaal geen moeite kostte. Nog gezellig ook met de mannen van Bear's Den.

Gerard denkt altijd met warme gevoelens terug aan het optreden van Bear's Den in het Glazen Huis waar hij na dagen niet eten en slapen een beetje labiel was geworden. Dat terzijde, want de mannen kunnen ook gewoon ongelooflijk mooi spelen en hebben een nieuwe single uit van hun album Red Earth & Pouring Rain.

Die nieuwe single is 'Dew On The Vine' en is na 'Auld Wives' alweer de tweede van de plaat die wel een tikkie anders klinkt dan de voorgaande. Ondertussen is het trio ook een duo geworden en worden ze op tour bijgestaan door de Hollandsche Christof van der Ven. Zo weten ze een nieuwe, maar nog steeds hele fijne sound neer te zetten.

Check het bovenstaande filmpje maar eens. Ook het gemak waarmee de mannen het zingen (kopje thee kun je gewoon in je handen houden, toch?) is indrukwekkend.

Supersnelle 60 Seconden

Dat was wel anders bij het Supersnelle 60 Seconden-interview met Gerard. The heat was on en het zweet brak de mannen uit. Met een score van 12 beantwoorde vragen, maar met heel veel aplomb ging het ze leuk af. Ze vonden het ook leuk en wist jij dat dit de beste track ever gemaakt is, volgens de heren?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie