Ekdom In De Ochtend

Deze BN'ers presenteren mee op de stemfinaledag

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze BN'ers presenteren mee op de stemfinaledag

Vrijdag is de Top 2000 stemfinaledag. Gerard zit dan niet alleen achter de microfoon, want Ilja Gort, Winfried Baijens en Nicolette van Dam komen allemaal een uur meepresenteren.

Op de laatste stemdag voor de Top 2000 duikt Gerard (en ook de rest van de NPO Radio 2-dj's) het Top 2000 Café in en laat daar elk uur maar één gast naar binnen. Deur op slot en lekker alleen maar over muziek praten en de favoriete plaatjes van die gast draaien. Er komt 27 november een sterrenteam langs in Hilversum en jij bent ook welkom!

6.00 - 7.00 uur: Ilja Gort

Wijnboer, -kenner, -drinker en -maker ligt in zijn slaapzakje klaar voor het Top 2000 Café met een kistje wijn en trapt met Gerard de Stemfinaledag af met zijn lievelingsliedjes.

7.00 - 8.00 uur: Winfried Baijens

Presentator Winfrief Baijens schuift het uur daarna aan. Als Radio 6-dj weet hij zijn weg wel in een studio en hij heeft een liefde voor muziek waar je 'u' tegen zegt. Hij gaat in zijn playlist all over the place, dus dat wordt op elke manier een interessant uur. Ook zal 'ie wel wat loslaten over zijn nieuwe job bij de NOS.

8.00 - 9.00 uur: Nicolette van Dam

Het laatste uurtje Ekdom in de Ochtend wordt een wonderschone, want Nicolette van Dam brengt een stapel prachtige singles mee naar Beeld en Geluid. Nú al gezellig!

Kom je ook?

Naast deze drie ben jíj ook van harte welkom! Vanaf 6.00 uur is de deur van het Top 2000 Café open en staat er een heurlijk ontbijt met koffie of thee klaar voor iedereen die langs wil komen. Kom je ook? Je kunt gewoon binnenwandelen.

>> STEM NOG SNEL OP DE TOP 2000!

Ster advertentie
Ster advertentie