Ekdom In De Ochtend

DELV!S live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. DELV!S live bij Ekdom in de Ochtend

Compleet weggeblazen door DELV!S. In positieve zin, want dit was een van de beste live-acts die we óóit in de studio hebben gehad.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat goed is, hoeft niet altijd van ver te komen. Een paar weken geleden bijvoorbeeld scoorde de Belgische DELV!S nog Gerards 5-sterren Track, want de track 'Come My Way' viel heel erg in de smaak. Funky as hell! De uitnodiging ging er dan ook meteen uit naar onze zuiderburen om zo snel mogelijk langs te komen.

Inclusief cameraploeg en superband

Zo gezegd, zo gedaan en zo stond DELV!S met band én cameraploeg op een driedelig grijze woensdagmorgen in de NPO Radio 2 studio. Cameraploeg trouwens? Ja, hij wordt al vier jaar gevolgd om zijn ontwikkeling en daverende succes vast te leggen voor een soort docu.

Het klonk in ieder geval on-ge-looflijk goed! "Een van de beste live-optredens die we ooit hebben gehad hier," riep Gerard dan ook direct na de show. Compleet terecht, want het was strak en funky en DELV!S' stem stond als een huis!

The Doors-cover

'Come My Way' klonk al te gek en daarna was het tijd voor de Top 2000-cover. De keus viel op The Doors en het liedje 'Light My Fire' om precies te zijn. Die track kreeg een complete make-over en heeft zelden zo betoverend geklonken. Check 'm dan! In ieder geval staat de open uitnodiging voor DELV!S. Als hij zo speelt, mag hij altijd terugkomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie