Ekdom In De Ochtend

Mac Miller ft. Anderson .Paak - 'Dang!'

  1. Nieuwschevron right
  2. Mac Miller ft. Anderson .Paak - 'Dang!'

Deze is 'dang good'! Mac Miller en Anderson .Paak hoor je deze week elke ochtend bij Gerard, want hij is de 5-sterren Track!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hmmmm! Het nazomert lekker in Nederland en voor bij die spreekwoordelijke Indian Summer heeft Gerard een superlekkere 5-sterren Track uitgekozen van Mac Miller. Voor de track 'Dang!' dook hij met Anderson .Paak in de studio en dat leverde een dang-good liedje op die je een week lang hoort in Ekdom in de ochtend.

Mac Miller

Mac Miller? Jep, Mac Miller! Da's de man die je hoort rappen in het nummer, maar hij kan meer dan dat. Weet bijvoorbeeld dat hij onder de naam Larry Lovestein jazznummers maakt en ook als producer verschillende stijlen onder de knie heeft. Als leading artist heeft 'ie van zijn nieuwe album The Divine Feminine nu dus 'Dang!' uitgebracht en die klinkt heerlijk.

Anderson .Paak

Daarop wordt 'ie bijgestaan door Anderson .Paak (en nee, da's geen tikfout). Die gaat heel lekker op dit moment, want zijn single 'Come Down' (met T.I.) heeft hij een dikke hit in handen. Ook zijn Lowlands-optreden trok het hele veld richting zijn tentje. Die track komt van het fijne album Malibu, dat in Januari uitkwam.

En samen dus nu het funky, beetje deephousy, beetje soulvolle, beetje R&B-achtige, maar vooral heel lekkere 'Dang!'! Wat is dat lekker, hè?

Ster advertentie
Ster advertentie