Naar homepage
Ekdom In De Ochtend

Het is waar: Hyves komt écht terug!

  1. Nieuwschevron right
  2. Het is waar: Hyves komt écht terug!

Nu veel mensen weggaan op Facebook, komt het Oudhollandse alternatief terug!

Facebook ligt onder vuur, dat kan je niet ontgaan zijn. Niet alleen blijkt de social media-site schrikbarend veel gegevens te verzamelen over hun gebruikers, ook blijkt dat deze gegevens niet helemaal lekker afgeschermd zijn. Zo zouden jouw gegevens ook openbaar gemaakt kunnen worden of ligt een hack op de loer.

Roep om alternatief voor Facebook

Mensen worden er allemaal een beetje onrustig van en daarom wordt de schreeuw om een veilig, minder eng alternatief groter. Zo kwam al gauw de opmerking: 'moet Hyves niet terugkomen?'

Hyves maakt comeback!

Wij waren niet de enige met dat idee. Joas Hoogendijk en Patrick van der Nat ook! Zij hadden goed nieuws op hun site tijdvoorhyves.nl. Al een tijd werken ze aan een "reboot" van het Nederlandse sociale medium en het lukt! Het gaat er daadwerkelijk komen! Daarom belde Gerard even met Joas om dit heugelijke feit te vieren. Hyves komt terug! En de gebruiker komt centraal te staan en je veiligheid wordt beter gewaarbord.

Dansende banaan?

Maar de grote vraag was... de vraag die iedereen wil weten... KOMT DE DANSENDE BANAAN TERUG!? Joas had goed nieuws: ja! We kunnen niet wachten om weer te krabbelen en te reageren met je favoriete gifjes.

Ster advertentie
Ster advertentie