Ekdom In De Ochtend

Jesse en Ivo hebben een schatkist gevonden

  1. Nieuwschevron right
  2. Jesse en Ivo hebben een schatkist gevonden

Dreams do come true! Jesse en Ivo waren aan het spelen in een maïsveld en vonden een echte schatkist met inhoud. Gerard belde met de 8-jarige Jesse.

Jesse Nijland was met een van zijn vriendjes, Ivo Lubbers, in een maïsveld aan het spelen en vond toen op de grond een oorbel. Als echte schatzoekers groeven ze een beetje rond en vonden toen een echte schatkist gevuld met een horloge, armbanden, ringen en meer sieraden. Dat was een hele leuke verrassing!

Dromen komen uit voor de twee jongetjes. "Voor hun is het echt een schat die ze gevonden hebben, zo zien ze het ook. Mijn zoontje zei gisteren nog: dit zie je alleen op het jeugdjournaal, het is alsof we dromen," vertelt papa Eddy Nijland aan Tubantia.

En nu?

Ze hoeven niet zelf in hun opbrengst te zwemmen en gaan nu op zoek naar de eigenaar van de buit. Er zit een gegraveerd horloge tussen, dus de eigenaar kan enigszins bewijzen dat de spullen van hem zijn. Jesse en Ivo willen dat de spullen in elk geval goed terecht komen: "We hopen dat de mensen hun sieraden snel terugkrijgen, dan hoeven ze niet meer verdrietig te zijn." Aaaaaaahw!

Ster advertentie
Ster advertentie