Ekdom In De Ochtend

Tim Knol live bij Rob en Jeroen in de ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Tim Knol live bij Rob en Jeroen in de ochtend

Als je Tim Knol in de studio hebt, weet je zéker dat je gewoon hele goede liedjes voorgeschoteld krijgt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tijdens de invalbeurt van Rob en Jeroen kwam Tim Knol ter sprake. Hij heeft namelijk een hele leuke single uit die je regelmatig hoort op Radio 2. Ze vonden het wel leuk als 'ie langs zou komen tijden hun extra shifts in de ochtend. Goed nieuws! Hij had nog een gaatje in z'n agenda en stond zodoende op een frisse maandagmorgen op de spreekwoordelijke bühne.

Social media

Ze hadden wel wat te bespreken met de muzikale Nederlandse held. Zo kwam 'ie de laatste tijd vaak voorbij door zijn uitgesproken mening op social media.

Tim Knol is niet boos op social media. Integendeel: hij gaat goed!

Op zich geen gekke commentaren. Maar de focus houdt Tim vooral op zijn muziek, want dat is wat 'ie het beste doet. Het resultaat mag er wezen, want 'Sweet Melodies' is een mooie voorbode voor het album Cut The Wire dat bíjna uitkomt.

Song voor oma

Er was meer! Op verzoek van Rob Stenders speelde Tim nog een liedje. En wel een heel speciale. Toen een tijdje geleden Tim Knols oma overleed, schreef hij een liedje voor haar. Dat speelde hij op haar uitvaart en dat viel zó goed in de smaak dat hij het zonde vond om dit wonderschone liedje vervolgens nooit meer te spelen. Gelukkig! Want zo kunnen we allemaal genieten van dit brok-in-de-keel-liedje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie