Ekdom In De Ochtend

Max Meser live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Max Meser live bij Ekdom in de Ochtend

Hij moest op een dag natuurlijk langskomen, want 'One Day' van Max Meser is een heel lekker liedje. Donderdag was 'that one day'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Die Max Meser! Komt voor ons vanuit het niks met een te gekke plaat en verovert daarmee direct met regelmaat een plekje op onze playlist. Het kon daarom niet uitblijven dat de uitnodiging om 'One Day' live te komen spelen de deur uitging. Donderdag kwam 'ie langs.

Rock 'n roll

Na een kort nachtje. Max is zelf een muzikant zoals je 'm voorstelt: rock 'n roll, laat naar bed, veel spelen. Dus het was wel even pittig om zo vroeg vanuit z'n bed 'One Day' live te doen. Pittig, maar niet onmogelijk, want zoals je bovenaan ziet, klonk het supergoed.

Je hoort het al in het interview: Max Meser klinkt misschien als een Nederlandse naam, dat is 'ie niet. Half Catalaans, half Nederlands, opgegroeid aan de Costa Brava en pas een paar jaar woonachtig in Amsterdam. Hij geniet zich suf hier, maar het internationale bloed stroomt nog door zijn aderen. Dat gecombineerd met een dikke seventies-saus en dan krijg je een lekker debuutalbum genaamd Change.

Supersnelle 60 seconden

Na de livetrack bleef Max nog even wakker. Met moeite. Maar het lukte en hij was klaar voor de Supersnelle 60 Seconden. Die was een beetje... ongemakkelijk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie