Ekdom In De Ochtend

Jett Rebel live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Jett Rebel live bij Ekdom in de Ochtend

Bam! In één klap uit je slaap met Jett Rebel op de dinsdagochtend, want dat was gewoon ouderwetse rock 'n roll en klonk te gek!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gerard en Jett Rebel go way back! Jaren geleden viel hij als een blok voor het liedje 'Do You Love Me At All', want dat was gewoon een heerlijke gitaarplaat. En toen begon het heel snel te lopen voor Jelte Tuinstra. Optredens op Lowlands, een bommetjevolle HMH en een berg fijne singles later, zijn we aanbeland bij zijn nieuwe plaat: Don't Die On Me Now. Daar is 'Lucky Boy' de eerste single van.

Don't Die On Me Now

Onder die titel stond Jett Rebel ook in het programma van Lowlands. Dat wil zeggen: Lowlands wist van niks en ineens stond daar Jelte met zijn gevolg op het podium het complete album te spelen. He was back! Volledig! Ouderwetse rock 'n roll dat live nog beter uit de verf komt dan op plaat.

'My Sharona'

Dus wat doe je als Gerard zijnde als je net bent weggeblazen door 'Lucky Boy'? Dan vraag je Jett Rebel of hij nog een cover speelt. Hij koos de klassieker 'My Sharona' van The Knack. Dat klonk fan-tas-tisch! Wacht vooral even op die gitaarsolo.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie