Ekdom In De Ochtend

Portugal. The Man live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Portugal. The Man live bij Ekdom in de Ochtend

Zonnetje, radiootje aan, koffietje erbij en Portugal. The Man in de studio bij Frank. Dat was lekker de week afsluiten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een heel leuk presentje van Gerard voor invaller Frank van 't Hof. Hij had namelijk gefixt dat Portugal. The Man langskwam bij Radio 2 op de vroege ochtend. 'Feel It Still' is een van zijn favoriete tracks van de afgelopen maanden, dus muzikaal zat Franks invalbeurt gebakken!

Brak

Nog een beetje brak van het optreden in Paradiso Noord de avond ervoor, stonden ze toch vol goede moed in de studio. Leuke gasten, goede muzikanten!

Portugal. The Man gooide een album weg, maar komen volgende maand met een nieuwe!

Bassist Zach schoof nog aan in de studio voor een babbeltje. Want heeft de band écht een compleet album (of zelfs meer!) weggegooid, omdat ze er niet uitkwamen? Jep. En waar komt die punt in de bandnaam vandaan? En waarom heet de plaat die volgende maand uitkomt eigenlijk Woodstock? Dat soort vragen.

Oasis-cover voor Manchester

Natuurlijk vroeg Frank de band om een plaat uit de Top 2000 te coveren. De ochtend zelf namen ze de lijst door en zagen daar 'Don't Look Back In Anger' van Oasis in staan. Met de recente gebeurtenissen in Manchester en de indrukwekkende memorial de avond ervoor, was de keuze gauw gemaakt.

Paar keer doorspelen en gaan. Wat. Was. Dit. Te. Gek!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie