Ekdom In De Ochtend

Charl Delemarre live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Charl Delemarre live bij Ekdom in de Ochtend

Hagelnieuwe single en een vrij briljante De Dijk-cover. Laat dat maar aan Charl Delemarre over op de vroege ochtend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Als NPO Radio 2 Nieuwe Naam met een hagelspiksplinternieuwe single komt, moeten we natuurlijk een uitnodiging eruit doen om die track live te komen spelen. Nu zaten we er wel heel erg bovenop want 'Leef' is nog maar nét uit en al te horen en zien op de spreekwoordelijke Radio 2-bühne.

Wie is Charl?

Maar niet voor Charl Delemarre zichzelf geïntroduceerd had. Zo bleek dat zijn lange reis naar India een enorm belangrijke gebeurtenis was en dat dat tot op de dag van vandaag invloed heeft op zijn kijk op de wereld.

Charl Delemarre haalde zijn inspiratie uit een plek in zijn hoofd

Maar gek genoeg niet voor zijn muziek. Of althans, niet voor zijn nieuwste single 'Leef', die hij op de vroege morgen ook heel goed ten gehore wist te brengen.

Top 2000-cover: De Dijk

Charl en zijn te gekke band verlieten de studio niet voordat er een Top 2000-cover werd gespeeld. Ze kozen voor een track van De Dijk, waar ze een tijd mee op tour zijn geweest en wat muzikaal dichtbij Charl ligt. Dat klonk te gek, dus geniet hieronder nog van de nummer 565 van de Top 2000 van vorig jaar: 'Ik Kan Het Niet Alleen'. Zo goed!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie