Ekdom In De Ochtend

Ekdom in de Ochtend week lang live vanuit Londen

  1. Nieuwschevron right
  2. Ekdom in de Ochtend week lang live vanuit Londen

Gerard duikt van 9 tot en met 13 oktober in de Britse muziekscene. Hij gaat op zoek naar de mooiste muzikale verhalen uit... London, baby.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het is tijd voor deel twee van Ekdoms Hall of Fame en daarvoor gaat Gerard naar Londen! Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 oktober hoor je Gerard live vanuit de Britse hoofdstad. Hij wil daar alles te weten te komen over de muziek, de artiesten en de legendarische locaties. Je hoort de muziek vaak genoeg op NPO Radio 2, maar wat is het verhaal achter Adele, The Rolling Stones, Abbey Road en Britpop? Gerard gaat erachter komen.

Quote

Londen is een enorme muzikale stad met waanzinnig veel mooie verhalen. Zo veel geschiedenis, zo veel wereldhits die daar in de lucht hebben gehangen! Ik ga op jacht naar die verhalen en neem je mee op een muzikale expeditie!

Gerard Ekdom

Jonathan Jeremiah

Een week lang reportages, spraakmakende interviews met belangrijke personen uit de Londense muziekscene en natuurlijk de beste live muziek. Zo is vriend van de show Jonathan Jeremiah elke dag te horen met een classic uit Londen, die hij op zijn onnavolgbare, supermooie wijze uitvoert.

En natuurlijk nog heel veel meer!

Ekdoms Hall of Fame - Londen, van 9 tot en met 13 oktober live van 6.00 tot 9.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie