Ekdom In De Ochtend

Harts live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Harts live bij Ekdom in de Ochtend

Eén man, een hele berg instrumenten en een fantastisch geluid. Het is wachten tot Harts de volgende superster is en hij was live bij Gerard in de show!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Weer met onze neus in de boter! Geef Darren Harts een gitaar, een bas, een keyboard, een drummachine en een paar microfoons en hij kan er onder zijn artiestennaam Harts allemaal mee uit de voeten. Da's best een understatement, want zoals je hierboven ziet en hoort is deze jongen on-voor-stelbaar muzikaal en loopt over van het talent.

'Lovers In Bloom'

Gerard zag het een tijd geleden al zitten, want toen riep hij 'Lovers In Bloom' uit tot zijn 5-sterren Track. Inmiddels heeft Harts al twee EP's en een album uit en is het hoog tijd dat hij voet aan de grond krijgt in Europa. 'Lovers In Bloom' is de eerste officiële Europese release. De eerste stop van een tour op het vasteland is Nederland en dan moest hij wel bij fan Gerard langs.

Prince <3 Harts

Is het een verrassing dat toen de muziek van Harts op het muzikale pad van Prince kwam, die compleet verliefd werd op het talent van die jongen? Nope. Ze ontmoetten elkaar, jamden, namen wat op. En dat werd meteen een boost voor de bekendheid van deze Australische superster in spé en ook multi-instrumentalist met een funky sausje. Het kan niet lang duren voor hij doorbreekt bij alles en iedereen.

A kangaroo wearing flipflops with Vegemite?

Zo'n superster to be moest Gerard natuurlijk onderwerpen aan het vragenvuur der vragenvuren: de Supersnelle 60 Seconden. Hij blijkt tot over zijn oren verliefd en bedacht ook nog eens het meest Australische ding ever ooit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie