Ekdom In De Ochtend

Oma Nel is de leukste oma van Nederland

  1. Nieuwschevron right
  2. Oma Nel is de leukste oma van Nederland

De vlag kan uit bij Oma Nel uit Baarn, want die kreeg de prestigieuze Granny Award. Daarmee is ze officieel de leukste oma van Nederland.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Plan die ereronde door Baarn maar, want hoewel ze het daar waarschijnlijk al langer vermoedden, is het nu officieel: oma Nel is de leukste oma van Nederland. Ze won namelijk de verkiezing van de Granny Award en kreeg deze prijs uit handen van Gerard live in de NPO Radio 2-studio.

Quote

Dat had ik niet verwacht! Hier was ik níet klaar voor. Niet te geloven! Allemaal dankzijn mijn kleinzoon.

Oma Nel Tielen

Het publiek bepaalde en vond dat de lieve, fitte en nog hippe 90-jarige Nel de Granny Award het meest verdiende. Een moeilijke keuze was het wel, want alle vijf de oma’s waren zonder enige twijfel topoma’s. Mia, Els, Jet en Harmien verdienden hun nominatie ook dubbel en dwars. Toch vond het publiek dat oma Nel nét de állerleukste was en de prijs mee naar Baarn mocht nemen.

Dansen

En ze verdient ‘m ook! Als ze haar familie nog inmaakt met Angry Birds en dat vervolgens inwrijft door dat op Facebook te posten, bewijst ze maar hoe hip ze is. Ook van een dansje is ze niet vies, zoals we al konden zien bij de bekendmaking van de nominatie.

>> Check hoe oma Nel werd verrast met haar nominatie

Gefeliciteerd, oma Nel

Kortom: de eerste editie van de Granny Award levert een prachtige winnares op die zo trots als een pauw de award-tegel in haar prijzenkast mag zetten. Gefeliciteerd, oma Nel!

>> Alles over de Granny Award en de genomineerde oma's

Ster advertentie
Ster advertentie