Ekdom In De Ochtend

Ed Struijlaart live bij Rob en Jeroen in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Ed Struijlaart live bij Rob en Jeroen in de Ochtend

Twee primeurtjes in één ochtend met Ed Struijlaart! Voor het eerst óóit speelde hij zijn te gekke single 'Gold' live en om dat af te toppen ook nog een akoestische cover van Adele's 'Someone Like You' vanuit de tuin.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

We zijn fan van Ed Struijlaart en hij weer ons toch weer te verrassen met zijn single 'Gold'. Wat heeft hij een ongelooflijk lekker nummer gemaakt met een wat andere sound dan we van Ed gewend zijn. Alles behalve erg! Hadden we al gezegd dat we 'm te gek vonden?

Ed moest wat bekennen: hij heeft met 'Gold' een ongegeneerde commerciële move gemaakt. Ook al gaat de tekst over een man die naar goud zoekt en liefde vindt, in zijn achterhoofd had hij het idee om een track voor de Olympische Spelen te schrijven. Zo'n nummer dat perfect onder een euforische sportbeeldencompilatie kan. Op Robs goedkeuring kan hij in elk geval rekenen.

Adele-cover in de NPO Radio 2 Backyard

Maar het was ondertussen ook de voor-ochtend van de Homo 100 en daarom pakte Ed Struijlaart zijn akoestische gitaar en speelde een hele, hele, bloedmooie versie van Adele's 'Someone Like You'. Die is namelijk de nummer 101 in de lijst en de ideale warming up voor 100 gay-friendly plaatjes.

Deze moet je echt even checken hoor.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie