Ekdom In De Ochtend

Diggy Dex live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Diggy Dex live bij Ekdom in de Ochtend

Niet alleen 'Morgen Komt Het Goed', maar ook ín de morgen komt het goed met Diggy Dex die live zijn megamonsterhit kwam spelen. Zo mooi!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Spontaan scoorde Diggy Dex met zijn single naar aanleiding van de aanslagen in Brussel, 'Morgen Komt Het Goed', een enorme hit. Een hit die ook bij NPO Radio 2 en Gerard in de smaak valt, want van die mooie tekst en relaxte muziek krijgen we voorlopig geen genoeg. Reden genoeg om Diggy, of eigenlijk Koen, uit te nodigen voor een liedje live in de studio.

Rock 'n roll

Terwijl normaal gesproken de muzikanten met het slaap in de ogen, doodmoe sjokkend van het optreden de avond ervoor de studio in komen, zag Diggy er ongelooflijk wakker uit. Dat krijg je, met een 7 maanden oud kindje, hè? Die wekker was nauwelijks nodig.

Tussen alle luiers en kinderfilms door heeft hij gelukkig nog tijd voor muziek! Het album is bijna af en komt dus dit najaar uit en een bomvolle festival- en clubtour staat in de agenda. Het gaat lekker met Diggy. Als hij in dit tempo hits blijft maken, zijn we heel benieuwd naar het volgende werk...

Noem 3 Hits!

Zeg je hits, dan zeg je Michael Jackson. Dat is in ieder geval zo als je dat aan Diggy Dex vraagt. Hij wist met gemak drie hits van The King of Pop te noemen en dus met vlag en wimpel door het item 'Noem 3 Hits!'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie