Ekdom In De Ochtend

Thijs Boontjes & Rox Hazes live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Thijs Boontjes & Rox Hazes live bij Ekdom in de Ochtend

Een duistere plaat die je wel bij blijft! Dat was een heerlijke maandagmorgen in de Radio 2-studio met Rox Hazes en Thijs Boontjes.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

We kennen ze al jaaaaaaren, maar voor het eerst hebben ze een plaat samen gemaakt. We hebben het dan over Thijs Boontjes (die vorig jaar nog de Topsong scoorde met 'Alleen Naar de Kermis') en over Roxeanne Hazes ('dochter van' en fenomeen in de Nederlandse popmuziek) die samen een klassieke murder ballad hebben gemaakt: 'Ballade van de Moord', what's in a name?

Thijs Boontjes en Rox Hazes hebben murder ballad gemaakt: 'Ballade Van De Moord'

Ze kwam bij elkaar doordat ze bij dezelfde platenmaatschappij zitten en zo was het koppeltje gauw gemaakt. Het klikte goed en, misschien nog véél belangrijker, klonk als een klok! Donker, rauw, mooi, orkestraal, filmisch, emotioneel en misschien niet helemaal wat je gewend bent, maar zeker een die je bij blijft en heurlijk klinkt.

60 Seconden

Na het liedje bleven de dame en heer nog eventjes hangen voor het immer spannende item Supersnelle 60 Seconden. Ze scoorden als een trein en haalde volgens onze administratie de topscore binnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie