Ekdom In De Ochtend

Matt Simons live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Matt Simons live bij Ekdom in de Ochtend

Inmiddels is Matt Simons een wereldster en natuurlijk maken we dan wat tijd vrij in de uitzending om zijn single 'Lose Control' live te horen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Last minute-producties zijn de beste producties, toch? Dinsdagmiddag wisten we nog van niks, woensdagmorgen vroeg kon Matt Simons na Miss Montreal gewoon live komen spelen bij Ekdom in de Ochtend. Doen we niet moeilijk over, want we hebben nog een mooi plekje in de tuin met een opkomend zonnetje om daar zijn nieuwste single 'Lose Control' live te spelen.

Ineens wereldster

Voor een wereldster maken we namelijk al-tijd! Matt had al wat leuke singles uit die in Nederland een heel behoorlijk succesje werden en toen was daar ineens 'Catch & Release', waarmee hij wereldwijd een enorme hit scoorde. Niet van de radio te slaan, die track! Voor de prachtige, akoestische uitvoering van zijn nieuwe single, schoof hij kort aan bij Gerard aan het dj-meubel.

Hij is dus lekker bezig en er komt alleen maar meer werk aan van Matt Simons. Heel benieuwd of hij binnenkort het succes van zijn megamonsterhit kan evenaren.

Nog één keer 'Catch & Release'

En ja... dan op het eind tóch nog de brutale vraag: Matt, zou je nog één keer..? 'No problem,' was het antwoord en daarom speelde hij 'Catch & Release' speciaal voor Gerards site in een bloedjemooie, akoestische uitvoering. Check it!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie