Ekdom In De Ochtend

Luisterboek: Vijf Brandweermannetjes

  1. Nieuwschevron right
  2. Luisterboek: Vijf Brandweermannetjes

Het zoetgevooisde stemgeluid van Gerard in combinatie met een leuk kinderboekje maakt een luisterboekje dat je nú kunt luisteren en downloaden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het zijn weer de Nationale Voorleesdagen! Hiermee wordt het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen gepromoot. Gerard draagt met alle liefde zijn steentje bij en heeft daarom op zijn geheel eigen wijze een verhaal voorgelezen. Voor de handigheid hebben we dat ook opgenomen. Heb jij er ook nog wat aan.

Vijf Brandweermannetjes

Vorig jaar viel de keuze op De Wolf en de Zeven Geitjes. En deze editie valt de keuze op nog een klassieker, maar net wat nieuwer. Uit de reeks Gouden Boekjes (altijd goed, want what's in a name?) koos Gerard Vijf Brandweermannetjes van Margaret Wise Brown en Edith Thacher Hurd: een spannend verhaal over vijf stoere brandweermannen die de Familie Lutteput uit hun brandende woning moeten redden. Als dat maar goed gaat!

Download het luisterboek

Je kunt het verhaaltje beluisteren op YouTube, maar ook downloaden, zodat je altijd en overal kunt genieten van dit bloedstollende kinderverhaal, voorgelezen zoals alleen Gerard dat kan.

>> Download Vijf Brandweermannetjes, voorgelezen door Gerard Ekdom

(Rechtermuisknop, 'Opslaan als...' of iets van soortgelijke strekking.)

Enjoy!

Ster advertentie
Ster advertentie