Ekdom In De Ochtend

De Kluis: Terence Trent D'Arby - 'Let Her Down Easy'

  1. Nieuwschevron right
  2. De Kluis: Terence Trent D'Arby - 'Let Her Down Easy'

In deze tijd kenden we Sananda Maitreya nog als Terence Trent D'Arby wiens carrière nogal in het slop zat. Maar dit is wel een meesterwerkje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een superster die het voor zichzelf een tikkie verpest had. Dat hoeft niet het einde van de muzikale carrière te betekenen. Dat bewees Terence Trent D'Arby maar eens met zijn fantastische meesterwerkje 'Let Her Down Easy'.

Vlees noch vis

In ieder geval. Met zijn debuutalbum brak Terence superhard door en heel de wereld kende 'm door dikke hits als 'Wishing Well' en 'Dance Little Sister', maar daarna ging het mis. Zijn tweede album had geen treffendere titel kunnen hebben dan hij kreeg: Neither Fish Nor Flesh. Het was anders, vreemd en gewoon niet zo goed. Zijn carrière zat in één klap in het slop.

Terug met de derde plaat

Hij kreeg nog een kans. De moeilijke derde! Symphony Or Damn werd het en dat klonk weer ouderwets goed. Zeker de single 'Let Her Down Easy' was een meesterwerkje. Helaas was de muziekwereld compleet veranderd en keek niemand naar de plaat om en is dit alles een beetje vergeten. Alle reden om hem eens uit De Kluis te halen.

>> Alle liedjes uit De Kluis

Ster advertentie
Ster advertentie