Ekdom In De Ochtend

Kaytranada, AlunaGeorge & Goldlink - 'Together'

  1. Nieuwschevron right
  2. Kaytranada, AlunaGeorge & Goldlink - 'Together'

Deze ken je nog niet, maar verdient het echt écht om meteen in je playlistje terecht te komen.

Gerard had een gigantisch muziekarchief mee op vakantie, maar telkens als één plaatje voorbij kwam, kwam de zomervakantie pas echt tot leven. Die track was 'Together' van Kaytranada met AlunaGeorge en Goldlink. Hij dacht nog: als ik nu in Nederland was, had ik deze grijsgedraaid op de radio. En nu hij terug is, doet hij precies dat!

Hij is een beetje electronisch, beetje soul, beetje R&B, beetje hiphop, beetje funk en daar een lekkere popsaus overheen gegoten. Gewoon superlekker. Met het lekkere weer voor de deur op een hete zomerdag past hij perfect. Oh... en niet te vinden op YouTube, dus je zult het met een Spotify-link moeten doen: luister 'Together' van Kaytranada, AlunaGeorge en Goldlink op Spotify!

Kaytranada

De hoofdpersoon van dit chanson is Kaytranada. Hij bracht eerder het te gekke album 99.9% uit en Gerard viel daar als een blok voor. In 2010 maakte de wereld voor het eerst kennis met de producer en zijn stijltje dat absoluut niet in een hokje te stoppen is. Hij heeft Louis Kevin Celestin in zijn Haïtiaanse paspoort staan, maar groeide op in Montreal. Die bijzondere mix hoor je dus terug.

Supersamenwerkingen

Na een rits aan EP's (ook onder de naam Kaytradamus) en remixen viel hij al op, maar met zijn eigen singles verovert hij langzaam maar zeker een plekje in de muziekbizz. Zijn muzikale vrienden helpen daar ook bij, want op zijn album hoor je onder meer Vic Mensa, Anderson Paak, AlunaGeorge en zelfs Craig David terug!

Nu genieten

Dat belooft wat voor de toekomst, maar voor nu doen we het even met dit heerlijke 'Together'!

Ster advertentie
Ster advertentie