Ekdom In De Ochtend

De La Soul ft. Snoop Dogg - 'Pain'

  1. Nieuwschevron right
  2. De La Soul ft. Snoop Dogg - 'Pain'

Vorige week al met jullie goedkeuring gedraaid, nu Gerards 5-sterren Track!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lekker wakker worden met lekkere muziek, laat dat maar aan Gerard over. De nieuwe plaat die hij je deze week elke ochtendshow voorschotelt komt van De La Soul samen met Snoop Dogg. De mannen zijn terug met een hele relaxte single die Gerard uitroept tot zijn 5-sterren Track.

De La Soul

Moeten we De La Soul nog introduceren? Al vanaf de jaren tachtig maakt het Amerikaanse drietal hiphop. En dan bedoelen we geen gangsterrap, maar vrij vriendelijke, creatieve en funky muziek met goede teksten en liedjes die niet meer uit je hoofd gaan. Eerste hitje waar wij in Nederland mee te maken kregen was 'Me, Myself & I', maar er volgden nog heel veel platen.

And The Anonymous Nobody

Zeven (officiele studio)albums maakten de mannen in totaal, waar meestal enkele jaren tussen zaten. Maar in 2015 pakten ze het anders aan. Supermodern zetten de mannen crowdfunding in en binnen een uur hadden ze het target van 110.000 dollar behaald en konden ze aan de slag. De plaat moest eind april uitkomen, maar die deadline wisten ze om allemaal redenen niet te halen. Wel kwam de tracklist naar buiten en volgde er een EP met een aantal verse liedjes. Wat ze konden delen, deelden ze. De release staat nu gepland voor eind augustus.

'Pain'

En aan het begin van juni kwam ook de single 'Pain' uit, waar de mannen op worden bijgestaan door Snoop Dogg. Lekker relaxed, funky, soulvol. Precies zoals je wilt van De La Soul. Hele logische keuze dus voor de 5-sterren Track!


Ster advertentie
Ster advertentie