Ekdom In De Ochtend

Frank kreeg een makeover voor zijn verjaardag

  1. Nieuwschevron right
  2. Frank kreeg een makeover voor zijn verjaardag

The big three-oh voor Frankie! En 30 jaar betekent ook dat 'ie zich volwassen moet kleden. Daarom kreeg hij een makeover voor zijn verjaardag!

De dj van ons fantastische voorprogramma, de vroegste ochtendshow, de meesterprijzenpakketfixer mocht zelf wel een keer in het zonnetje gezet worden! Kortom: Frank van 't Hof was jarig en verdiende een cadeautje.

Volwassen vent

Hij werd 30 jaar oud en dan moet je je twintigersleventje toch echt achter je laten. Daar hoort een bijpassende kledingkeuze bij. Dus geen bouwvakkersdecolleté's meer, geen veel te strakke skinnyjeans en afgetrapte schoentje, maar volledig in stijl.

En dat vond 'ie heeeeel leuk! Hij kreeg drie setjes aangemeten door stylisten Melanie en Fleur uit Delft: een voor de date night, de night out en de meet the parents. Het zat als gegoten, het was wat anders dan normaal en hij voelde zich er kiplekker in. Laat die nieuwe look maar aan de dames over.

De mooiste was...

Maar wat vond Frank de mooiste look? Het was eigenlijk al duidelijk toen hij outfit 3 (meet the parents) kreeg aangetrokken. Nét wat anders, toch helemaal Frank. Ook het stylistenteam kon zich hierin vinden.

Gefeliciteerd, Frank! Stylish je 30e jaar in!

Ster advertentie
Ster advertentie