Ekdom In De Ochtend

Ed Stuijlaart live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Ed Stuijlaart live bij Ekdom in de Ochtend

Daar was 'ie weer: Edje Struijlaart! Hij moest namelijk zéker die Topsong 'Tricks Up My Sleeve' live komen spelen n de Radio 2-studio!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

We waren bij NPO Radio 2 helemaal gek van 'Tricks Up My Sleeve' van Ed Struijlaart, maar dat is als ex-Topsong natuurlijk geen verrassing. Reden te meer om de man naar de studio van Radio 2 te halen, want hoe klinkt die te gekke plaat live?

Bijbabbelen met Ed

En Gerard kon even bijbabbelen met Ed, want wanneer komt er een nieuw album? Is dat eigenlijk nog wel te doen in deze tijd? Kan hij niet beter een EP'tje hier en daar droppen en hoe heeft hij in vredesnaam de drummer van John Mayer weten te strikken voor op zijn single?

Na één liedje stuurden we Ed nog niet naar huis. Hij had namelijk ook een oud liedje van zijn vorige album opgepoetst en 'Carry You Home' klinkt zo mogelijk nog lekkerder dan voorheen. Ook dát mocht hij laten horen uiteraard.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ed niet voor het eerst over de vloer

Een tijdje geleden hadden we Ed ook al over de vloer op de Dag van de Nederlandse Popmuziek. Toen speelde hij op vrij briljante wijze 'Iedereen Is Van De Wereld' van The Scene en daar blikken we met alle liefde nog even op terug.

>> Alles over het vorige bezoekje van Ed Struijlaart aan Ekdom in de Ochtend

Ster advertentie
Ster advertentie