Ekdom In De Ochtend

Faces On TV live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Faces On TV live bij Ekdom in de Ochtend

Heerlijk wakker worden met Faces On TV. Bij onze zuiderburen gaan ze al heel goed en het kan niet lang duren voor ze ook bij ons doorbreken. Dit is namelijk te gek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het kon niet uitblijven: Faces On TV live in de ochtendshow op NPO Radio 2. Eind januari viel Gerard helemaal voor hun single 'Love/Dead', riep hem uit tot zijn 5-sterren Track en draaide hem daarom een week lang elke ochtend. Zo ongelooflijk ver wonen ze niet, dus kwamen ze op donderdagochtend 17 maart rechtstreeks vanuit Gent om hun te gekke liedje live te spelen.

Heetste act van het moment

Frontman Jasper werd ook even geïnterviewd door Gerard en het blijkt wel dat ze een van de heetste acts van het moment uit België zijn. Ondertussen produceert hij ook nog voor Gabriel Rios en komt er een vette tour aan voor 'zijn' Faces On TV.

Wat de band natuurlijk het beste kan, is spelen! En dat deden ze! Vroeg of niet, zoals je in bovenstaande video ziet, maakt het niet uit of ze nou op een gigantisch festival staan of in een kleine, lege radiostudio: Jasper maakt er een show van.

Supersnelle 60 Seconden met Faces On TV

En na het liedje, moest ook Jasper eraan geloven: de supersnelle vragen van Gerard Ekdom. Juist de rust in de antwoorden zorgde voor een hele prima score van 14. Chapeau!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie