Ekdom In De Ochtend

Allen Stone live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Allen Stone live bij Ekdom in de Ochtend

Gerard vindt zijn plaat te gek en hij was in de buurt. 1 en 1 is 2 en daarom speelde Allen Stone een hele toffe, akoestische versie van 'Perfect World' op de ochtend van North Sea Jazz.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Laten we er geen doekjes om winden: Gerard is fan van Allen Stone. 'Sleep' draaide hij jaren geleden al helemaal grijs en zijn nieuwe single 'Perfect World' riep hij, de week voor hij Topsong werd, uit tot zijn 5-sterren Track. De soulvolle, langharige, blonde zanger uit de staat Washington heeft weer een schot in de roos.

'Perfect World'

Op vrijdag 8 juli was hij in Nederland voor zijn show op North Sea Jazz in Rotterdam, maar daar ging hij niet heen voor hij een bezoekje bracht aan Gerard in de Radio 2-studio. Gewapend met alleen zijn gitaar liet hij horen hoe goed hij is, want veel meer heeft hij niet nodig om van 'Perfect World' iets heel moois te maken. Check die video hierboven maar!

Verder is Allen gewoon een hele aardige, relaxte gast. Beetje keuvelen over Stevie Wonder, zijn album (en die in 60 seconden doorgenomen) en zijn bril. Dat is toch wel een van de meest herkenbare dingen naast zijn talent. Jampotglazenfeest, want Gerard en Pieter waren op slag dronken toen ze even door zijn glazen keken.

Gelukkig ziet hij genoeg om goede muziek te kunnen maken, want deze versie van 'Perfect World' zetten we echt nog wel een keer op.

Ster advertentie
Ster advertentie