Ekdom In De Ochtend

James Bay live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. James Bay live bij Ekdom in de Ochtend

Wat was dit mooi! James Bay live in de show met een akoestische versie van zijn prachtige single!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ineens was 'ie daar met een splinternieuwe single en sound: James Bay. Wij zagen hem niet helemaal aankomen, maar zoals je gewend bent van James Bay is 'Wild Love' gewoon een steengoede track.

Live!

Dus Gerard twijfelde geen moment en nodigde James uit om live te komen spelen in de ochtendshow. Hij was namelijk in de buurt. Dat kon! En zo speelde hij op een besneeuwde woensdagochtend in de NPO Radio 2-studio een akoestische versie van zijn hagelnieuwe plaat, pal voor de neus van Gerard.

Waarom die nieuwe sound? Waarom dat nieuwe kapsel? Waarom weg met die hoed? Gerard moest 'm voor dat te gekke optreden natuurlijk het hemd van het lijf vragen.

Nieuwe James

James ging na het megasuccesvolle The Chaos And The Calm en na veel toeren weer aan de slag met nieuwe liedjes en merkte dat hij geïnspireerd werd door andere muziek dan bij zijn vorige plaat. Ook klonken zijn liedjes anders. Het waren geen liedjes voor "die gast met dat lange haar en die hoed". En dus hing hij zijn look aan de wilgen, want het was tijd voor de nieuwe James Bay.

Gelukkig belooft hij nog steeds die te gekke, oude liedjes te spelen bij zijn shows, want hij houdt ook nog van die versie van hemzelf.

Album in de lente

Maar nieuw werk komt eraan! Deze lente komt het album uit en deze versie van 'Wild Love' smaakt al naar meer!

Ster advertentie
Ster advertentie