Ekdom In De Ochtend

Sunday Sun - 'When We Kiss'

  1. Nieuwschevron right
  2. Sunday Sun - 'When We Kiss'

Dat wordt heel vrolijk wakker worden, want Sunday Sun hoor je met hun hagelnieuwe 'When We Kiss' een week lang in de ochtendshow.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Yes!" Dat moet min of meer in je hoofd komen deze week, want Gerards 5-sterren Track is een week lang zó vrolijk dat die laatste herfstdruppels als sneeuw voor de zon verdwijnen. Gerard schotelt je een week lang de hagelspiksplintersupernieuwe single van Sunday Sun voor: 'When We Kiss'. Die is om te zoenen!

Sunday Sun

De mannen van Sunday Sun zijn geen onbekenden voor Gerard. Het vorige album, We Let Go, stond op repeat in zijn cd-speler in de auto en vrolijkte zijn zomer op. Yoshi, Koen-Willem, Jan en Dave maken samen hele catchy popliedjes. Niet meer en vooral niet minder, want ze gaan niet meer uit je hoofd en je wordt er heel blij van.

Tussen twee haakjes: Yoshi en Koen-Willem hielpen ook mee aan Gerards kerstplaat 'I'll Be There This Christmas', dus dan weet je wat voor hitkanonnen je in huis hebt.

Live Out Loud

Een nieuwe single komt van... een nieuw album! Hij mocht het eigenlijk niet zeggen, maar toch vertelde Yoshi dat einde zomer een nieuw Sunday Sun-album in je cd-rekje kan schitteren en dat die de titel Live Out Loud gaat dragen. Uiteraard staat deze vol met de welbekende popliedjes, maar is toch fris en misschien iets steviger dan het vorige album.

Eerste bewijs is 'When We Kiss', een bijna eighties-achtige track met meer gitaren over het moment dat je elkaar voor het eerst zoent en de hele wereld stil blijft staan. Een heerlijk gevoel, een lekker liedje!

>> Beluisteren kan bovenaan deze pagina of na de klik

Ster advertentie
Ster advertentie