Ekdom In De Ochtend

Jett Rebel - 'All The Way'

  1. Nieuwschevron right
  2. Jett Rebel - 'All The Way'

Hij blijft maar met nieuwe platen komen en deze is weer supercatchy en lekker. Vandaag Gerards 5-sterren Track!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gerards liefde voor Jett Rebel gaat waaaaaay back. Jaren geleden ontdekte hij hem met 'Louise' en 'Do You Love Me At All' was tijden niet uit zijn playlist te branden. De supermulti-instrumentalist stroomt over van talent en dat zorgt voor inmiddels een hele rits aan albums en singles. De ene een beetje vreemd, de andere superlekker en catchy. Zijn nieuwe single 'All The Way' valt in de laatste categorie en daarom hoor je hem een week lang in elke Ekdom in de Ochtend. Hij is namelijk Gerards 5-sterren Track!

5 albums in 3 jaar

Als we het live-album van Jelte Tuinstra, want zo heet Jett Rebel gewoon, meetellen, heeft hij inmiddels vijf albums in een kleine drie jaar uit. Aan inspiratie geen gebrek, want ze gaan qua sound en vibe ook alle kanten op. En het mooie is, in januari komt er nóg eentje aan. Toen hij een tijdje geleden te gast was bij Gerard, zei hij na de uitzending dat die toekomstige plaat echt weer catchy wordt en vol potentiële hitjes staat. Dat belooft wat!

'All The Way'

Eerste wapenfeit is dus 'All The Way' en begint met een megalekker gitaartje dat direct blijft hangen. Een fijn relaxed refreintje om het af te wisselen en natuurlijk op zijn Jett Rebels ingezonden. Gerard draait 'm met alle liefde een week lang, elke dag als zijn 5-sterren Track!

Ster advertentie
Ster advertentie