Ekdom In De Ochtend

Duke Dumont - 'Ocean Drive'

  1. Nieuwschevron right
  2. Duke Dumont - 'Ocean Drive'

Lekker eighties, maar we kunnen er nú ook geen genoeg van krijgen. Duke Dumont verdient volledig terecht het predikaat 5-sterren Track.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uit een hele berg nieuwe singles wist Gerard Ekdom weer een pareltje te vinden die hij met liefde een week lang elke ochtend in zijn show draait. Deze week gaat de eer naar Duke Dumont die weer een lekkere plaat aflevert in de vorm van 'Ocean Drive'.

Duke Dumont

Duke Dumont... die naam zegt je wel wat, right? De Britse deephouse-dj scoorde al een paar hitjes en een lange tijd geleden op een radiostation hier ver vandaan, viel Gerard al voor zijn liedje 'Need U (100%)'. Daarna volgde ook 'I Got U' en (het hier in Nederland iets minder geslaagde) 'Won't Look Back'. Al een aardige staat van dienst dus. En nu in 2016 komt hij met een nieuwe single van het album Blasé Boys Club Pt. 1 om je vingers bij af te likken.

'Ocean Drive'

Had Duke Dumont in zijn vorige singels al een vleugje eighties, is dat in zijn nieuwe plaat alleen nog maar meer. Je kunt er een beetje op dansen, lekker naar luisteren, maar vooral van genieten. Na een keer luisteren, zit de melodie al in je hoofd gebakken en krijg je die er nooit meer uit. Wat een lekkere track!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie