Ekdom In De Ochtend

Cool Uncle & Mayer Hawthorne - 'Game Over'

  1. Nieuwschevron right
  2. Cool Uncle & Mayer Hawthorne - 'Game Over'

Ouderwetse soul en toch net nieuw. We kunnen geen genoeg krijgen van 'Game Over' en daarom hoor je hem een week lang elke Ekdom in de Ochtend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Als de kat van huis is... Niet helemaal in dit geval. Rob past namelijk een week op de zaak van Gerard Ekdom en mag daarom ook een 5-sterren Track uitkiezen die hij elke uitzending op je afvuurt. Hij kiest daarvoor een plaatje die Gerard ook zo uit de nieuwe releases had kunnen pikken, namelijk de nieuwe track van Cool Uncle met Mayer Hawthorne.

Cool Uncle

Hmmm... die naam Cool Uncle, die zegt je misschien wel wat? Kan heel goed kloppen, want in november riep Gerard de voorganger van 'Game Over' al uit tot zijn 5-sterren Track. Even resumé: Cool Uncle bestaat uit de 64-jarige, gepokte en gemazelde Bobby Caldwell en de heel wat jongere platenmaker/producert Jack Splash. Samen maken ze hele lekkere R&B-platen die zo soulvol zijn dat ze klinken alsof ze rechtstreeks uit de jaren zeventig komen.

'Game Over'

En nu is daar de single 'Game Over' waarop niet alleen de stem van Bobby te horen is, maar ook die van Mayer Hawthorne. De stemmen passen naadloos op de ouderwetse, bijna seventies-eighties-achtige track die Jack Splash gemaakt heeft. In de tekst wordt een liefdesjacht bezongen waar ze niet omheen kunnen. In elk geval is Rob helemaal verliefde geworden op deze track, dus op zich is de missie geslaagd.

Ster advertentie
Ster advertentie