Ekdom In De Ochtend

Cassius ft. Ryan Tedder & Jaw - 'The Missing'

  1. Nieuwschevron right
  2. Cassius ft. Ryan Tedder & Jaw - 'The Missing'

Cassius is terug en ze pakken dat samen met Ryan Tedder aan! Dat kan niet missen voor 'The Missing'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ook in de zomer komen er hele lekkere liedjes uit en uit die bak weet Gerard weer een pareltje te vissen. Misschien een tikkie apart, maar na even een paar seconden wennen, wil je niet anders!

Cassius

Hij komt uit handen van Cassius, die je uit de nineties nog kent van 'Cassius 99' en 'Feeling For You'. Zij zijn terug met een nieuw album een nieuwe single genaamd 'The Missing'. Die mag je niet missen, want die is heel fijn. Beetje pop, beetje elektro, beetje funk, helemaal goed!

Ryan Tedder

De track maakten ze niet alleen. Niet alleen doet ene vrij mysterieuze Jaw mee (waar heel weinig over te vinden is op het internet), maar ook Ryan Tedder: de superproducer en frontman van OneRepublic. Samen maakten ze 'The Missing' en de hand van Ryan is daar goed in terug te horen.

Video

Bij de track hoort een video! In dit geval een interactieve video waar je de (voornamelijk zoenende) hoofdrolspelers zelf kunt kiezen. Gewoon klikken en je krijgt een oude vent, gekke 70s kerel, knappe vrouw of een van de andere personages. Dat leukt de boel op.

>> Check de interactieve video van 'The Missing'

In ieder geval is 'The Missing' een week lang Gerards 5-sterren Track en daarom hoor je hem elke dag in de ochtend bij Ekdom in de Ochtend.

Ster advertentie
Ster advertentie