Ekdom In De Ochtend

Allen Stone - 'Perfect World'

  1. Nieuwschevron right
  2. Allen Stone - 'Perfect World'

Lang, blond, uitgerust met bril en een enorme bak soul. Allen Stone heeft een hele fijne single en die is Gerards 5-sterren Track.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Met een lading funky soul begint je ochtend toch net even wat makkelijker en daarom heeft Gerard deze week weer een 5-sterren Track in die categorie gekozen. Allen Stone verzorgt met 'Perfect World' de perfecte soundtrack voor je zomerochtenden.

Allen Stone

Wij kennen Allen Stone al een beetje, want drie jaar geleden bracht hij al de single 'Sleep' uit, waar Gerard helemaal weg van was. Toen nog bij 3FM draaide hij hem met liefde en Allen had tijdens zijn tour tijd over om langs te wippen in de studio voor een tof akoestisch optreden. We waren toen al helemaal gek van de lange, blonde, bebrilde man uit Washington met een hele bak soul in zijn donder.

Radius

Nu is zijn derde officiële album uit, getiteld Radius en waar hij de vorige keren zelf zijn plaat op de markt bracht, heeft hij nu een grote platenmaatschappij achter 'm aan. De eerste single die Nederland bereikt, is 'Perfect World' en dat is een heerlijk voorproefje voor de hele plaat. Check ook de supervrolijke clip met blije dansjes, die is ook al de moeite waard.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie