Ekdom In De Ochtend

Marten Fisher live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Marten Fisher live bij Ekdom in de Ochtend

Zomer op je radio! Terwijl het in Hilversum met bakken uit de hemel kwam, speelde Marten Fisher live en álles fleurde op.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Al even is Gerard helemaal crazy van... nouja... 'Crazy' van Marten Fisher. Weinig liedjes passen beter bij een binnenvallende zomer. Trek de rosé maar open!

Noodweer

Hoewel... Op de dag dat we Martin Fisher voor een live-optreden in onze agenda hadden staan, kwam het met bakken uit de hemel. Noodweer. Toch wist hij met het hele beloofde showballet de Radio 2-studio te bereiken en zijn te gekke single te spelen. Die beelden check je hierboven!

Hij speelde natuurlijk niet voordat hij Gerard rustig had gesproken. Zo blijkt Marten bij een dancelabel te werken waar hij de hitjes mag selecteren uit de ingekomen singles-bak. Maar ook zijn liefde voor midzomernachtfeestjes en Coldplay kwam naar boven. En wat is het toch een family man. Kortom, was weer gezellig, Marten!

Live vanuit de Backyard

Tussen de buien door kregen we Marten nog zo gek om tot slot zijn vorige superzomerse single 'Solstice' akoestisch te spelen in de NPO Radio 2 Backyard. (Door de regen tijdelijk voorzien van een vijver.) Het liedje is al zomers, maar met de broeierige temperaturen met z'n blote voeten in het gras, klonk hij nóg fijner.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie