Ekdom In De Ochtend

The Royal Engineers live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. The Royal Engineers live bij Ekdom in de Ochtend

Volle studio met heel veel talent, want The Royal Engineers stonden live bij Gerard in de studio.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gerard had weer een gelukje op de dinsdagochtend, want The Royal Engineers uit Utrecht stonden op de stoep bij NPO Radio 2 voor een optreden. We vonden die single 'Aeroplane' al fantastisch, maar live klonk het nog beter. Wow!

Brand!

En dat terwijl het vorige week helemaal misging. Na hun optreden bij Jan Willem Roodbeen reden ze naar huis, maar er brak brand uit in de bus waardoor die bus met alle instrumenten daarin affikte. Niks meer van over! De band was volledig in zak en as, maar beloofde een paar dagen later gewoon langs te komen en te spelen bij Gerard.

"You get by with a little help from your friends," zeiden The Beatles al en dat was precies wat de dames en heren van The Royal Engineers deden. Uit alle hoeken en gaten kwamen instrumenten tevoorschijn en zo konden ze gewoon spelen.

Benefiet

Sterker nog: de Utrechtse muziekscene gaat zich inzetten en houdt een benefietavond in de Ekko. Definitieve datum moet nog geprikt worden, maar het belooft een te gekke avond te worden. Ben je gecharmeerd van ze en wil je ze wel steunen? Kom dan langs! De Facebookpagina van The Royal Engineers houdt je volledig op de hoogte.

Supersnelle 60 Seconden

Oh! En niet te vergeten: Rens werd na het hele feest in de studio nog naar voren geschoven als afvaardiging van de complete van voor de Supersnelle 60 Seconden en behaalde een topscore voor dit seizoen. Knap!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie