Ekdom In De Ochtend

Niels Geusebroek live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Niels Geusebroek live bij Ekdom in de Ochtend

Als Niels Geusebroek de Topsong scoort, moet 'ie hem eigenlijk ook live laten horen natuurlijk. Zodoende op de donderdagochtend een prachtige livetrack!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vrijdagochtend kreeg Niels Geusebroek een heel leuk telefoontje van Bart: hij scoorde met zijn single 'Leave A Little Love Behind' de NPO Radio 2 Topsong! We vinden het een te gekke plaat en daarom ging de uitnodiging om hem live in de studio te spelen er meteen uit. Donderdagochtend was het zo ver.

Akoestisch

In een akoestische setting met twee medegitaristen kwam het liedje in het ochtendgloren misschien nog wel beter uit de verf dan op plaat. Bovenstaande video is zéker de moeite waard.

Win kaartjes voor de clubtour

In het interviewtje kwam Niels met nieuws! Hij gaat weer op tour, want goede liedjes klinken live misschien wel nog beter. En nog leuker is, wij mogen kaartjes weggeven! Hoe? Heel simpel: zeg op onze Facebookpagina hoe mooi je het liedje van Niels vond en misschien win jij wel kaarten voor één van de volgende shows:

  • 04-nov Simplon, Groningen
  • 05-nov De Spot, Middelburg
  • 10-nov Cacaofabriek, Helmond
  • 17-nov Rotown, Rotterdam
  • 19-nov Gebr. De Nobel, Leiden
  • 24-nov Victorie, Alkmaar

Supersnelle 60 Seconden

Met volle overgave ging Niels Geusebroek ervoor: zo veel mogelijk vragen beantwoorden in maar 60 seconden. En wat gebeurde er? Hij zette een nieuw record en we weten met wie hij nog een duet wil opnemen (Anouk) en zijn geheime talent (moonwalken en koken) en... nouja, kijk maar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie