Ekdom In De Ochtend

Harts - 'Lovers In Bloom'

  1. Nieuwschevron right
  2. Harts - 'Lovers In Bloom'

Tussen de stapels lekkere lenteliedjes sprong deze van 'Down Under' er nog een beetje extra uit: 'Lovers In Bloom'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet alleen de bloemen staan in bloei, ook de muziek en in het geval van dit plaatje ook de liefde. Gerard pikte het liedje van Harts uit de enorme stapel nieuwe releases en vuurt hem een week lang elke ochtend op je af. Hier hebben we voorlopig geen genoeg van!

Harts

Een kind uit de nineties (1992 om precies te zijn), geboren in India, opgegroeid in Australië en extreem muzikaal: dan som je Darren Hart - beter bekend als Harts - heel kort door de bocht op. Vanuit het studiootje in zijn slaapkamer maakt hij indie-pop-funk-disco-soul-blues-rock-liedjes waarbij hij zelf alle vocalen, gitaren, keyboards, bassen en drums voor zijn rekening neemt. Een klein beetje een muzikaal wonderkind mogen we 'm noemen.

Een van zijn grote helden is Prince en de liedjes van Harts zijn bij die held terechtgekomen. Gelukkig voor hem kreeg hij volledige goedkeuring van zijn idool. Dat zit muzikaal dus helemaal snor met dit talent. Die komt er wel.

'Lovers In Bloom'

In 2010 kwam zijn eerste single al uit en na een EP was daar in 2014 zijn eerste volledige album Daydreamer. Het heeft dus bijna twee jaar geduurd voor die plaat de oversteek vanuit Australië wist te maken, maar nu kunnen we eindelijk volledig genieten van de bijbehorende single 'Lovers In Bloom'. Want in het lente-zonnetje klinkt de track nog lekkerder.

Let in het onderstaande clipje ook even op hoe makkelijk meneer tussen de verschillende instrumenten switcht alsof het niks is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie