Ekdom In De Ochtend

Mabel - 'Finders Keepers'

  1. Nieuwschevron right
  2. Mabel - 'Finders Keepers'

Dát is een lekker liedje! Die wil je zeker wel vaker horen, toch? Goed nieuws! 'Finders Keepers' is Gerards 5-sterren Track.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van die verrassingen in de lijst met nieuwe liedjes zijn altijd welkom. Zo liep Gerard deze week tegen een nieuw liedje van ene Mabel aan en die viel goed in de smaak. Bijzonder goed, want Gerard roept 'm op een dikbesneeuwde maandagmorgen uit tot zijn 5-sterren Track en daardoor is 'Finders Keepers' een week lang te horen in Ekdom in de Ochtend.

Mabel

Oké, leuk liedje dus, maar wie is Mabel eigenlijk? Als dochter van zangeres Neneh Cherry en Massive Attack-producer Cameron McVey komt ze uit een muzikaal nest. Dat hoor je terug, want op haar negentiende bracht ze al haar eerste single uit. Dit jaar kwam ze met de EP Bedroom waarmee ze zich lekker in de kijker speelde. Vooral haar single 'Finders Keepers' werd in Engeland al veel gedraaid.

Nominatie

Ze heeft ook al een nominatie voor de Britse Critics' Choice Award op zak. Da's een prestigieuze prijs die eerder bijvoorbeeld werd gewonnen door Adele, Rag 'n Bone Man, Sam Smith en meer artiesten die later supersterren zouden worden.

Voor nu zullen we het nog even met 'Finders Keepers' moeten doen, want het album is nog in productie. Da's prima, want het is gewoon een heel lekker liedje!

Ster advertentie
Ster advertentie