Eet witlof met witte chocolade van Pierre Wind
- Nieuws
- Eet witlof met witte chocolade van Pierre Wind
Nederlanders koken steeds meer met verse groenten. Gelukkig! Goede reden op even te bellen met Pierre Wind en 'm een lekker recept te vragen voor vanavond.
Tweederde van de Nederlandse huishoudens kookt regelmatig met onbehandelde, verse producten hun diner van die avond. Dat is een aardige score, maar we zijn ook wel weer benieuwd wat voor astronautenvoedsel de mensen op de andere dagen bereiden. Wie kun je dan beter bellen dan Pierre Wind?
Pierre vind het aardig goed nieuws, maar is het eens: het kan en moet stukken beter! Om jullie een kleine handreiking te doen van hoe je lekker en gezond kunt eten, geeft hij een recept voor...
Witlof met witte chocolade
Pak een witlof en snijd hem in stukjes. Doe hem in de olie en bak hem met een beetje citroensap. Tot zo ver niet heel veel bijzonders, maar doe daar dan witte chocolade bij. Dat is lekker! Daar krijg je, zoals Pierre het zelf zegt: 'een culinair stijf plassertje van'. Hmmmm... wij zijn om!
Gerelateerd nieuws
Nieuws
Tv-kok Jeroen Meus: 'Zoals je iemand kunt schilderen, kun je ook iemand koken'Annemiekes A-Lunch
Culinaire lekkerbekken Kas en Paul de Leeuw schrijven samen kookboekFestival
Gerard Ekdom geniet van North Sea Jazz: ‘Het is onvoorstelbaar’Annemiekes A-Lunch
Perry is dé Man voor alle guilty pleasures uit de keuken