Ekdom In De Ochtend

Jamai live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Jamai live bij Ekdom in de Ochtend

Na járen is Jamai terug met nieuwe muziek. En dat liet hij voor het eerst live horen bij Gerard in de show.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het is zo'n 15 jaar geleden dat 'ie een gigantische nummer één hit scoorde. Vijftien jaar! Het gaat zo snel als je bedenkt dat het nog steeds als gisteren voelt dat Jamai Nederland veroverde met 'Step Right Up'.

Nieuwnieuwnieuw!

In de tussentijd heeft 'ie niet stilgezeten hoor. Van presenteren tot spelen in musicals, maar muzikaal was het wat rustiger rondom Jamai. Tot nu! Want hij heeft nieuw werk uit! Nederlandstalig en gewoon goed. Daarom stond 'ie op een in en in grauwe woensdagmorgen in de Radio 2-studio om zijn single 'Genoeg Te Doen' spelen. Dat bracht meteen wat zonnestraaltjes door de radio.

Jamai vond het ook hoog tijd voor nieuw werk

Jamai vond het ook hoog tijd voor nieuw werk dus. Maar hij had toch al een tijdje wat op de plank liggen, want vorig jaar tijdens de opnames van het tv-programma It Takes Two liepen Gerard en Jamai elkaar al vaak tegen het lijf. Backstage gonsde het toen al geruchten over dat er heel goed, nieuw werk af was. Maar daar hebben we dus even op moeten wachten.

Nederlandse classic

Maar het is gebruikelijk dat een artiest die te gast is ook een liedje van iemand anders covert. Jamai ging voor een Nederlandse classic pur sang. 'Intimiteit' van Kadanz. Deze hoor je weinig op de radio, maar is wel een echte klassieker. Mooi om er zo een nieuw leven aan te geven!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie