Ekdom In De Ochtend

Young Gun Silver Fox speelt nieuw werk live

  1. Nieuwschevron right
  2. Young Gun Silver Fox speelt nieuw werk live

Ze hebben een vrijkaart om al-tijd live te mogen spelen bij Gerard in de show. Dus... nieuw werk, dus weer live op Radio 2!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een paar jaar geleden werd Gerard op slag verliefd op Andy Platts zijn muziek, want alles wat deze man aanraakt verandert in een heerlijk soulvol, funky, blue-eyed-soulfull feest voor je oren. In het bijzonder het project Young Gun Silver Fox viel behoorlijk in de smaak.

We zijn een paar jaar, een heleboel singles en een rits aan studiobezoekjes verder en die liefde is alleen maar gegroeid. Zo heeft Young Gun Silver Fox een wildcard gekregen van Gerard. Ze mogen al-tijd langskomen om live te komen spelen.

'Take It Or Leave It'

Dus stonden Andy Platts en Shawn Lee op maandagmorgen weer in de studio om live te spelen, want ze hebben een te gekke nieuwe single: 'Take It Or Leave It'.

Young Gun Silver Fox in de studio: altijd gezellig

Die komt van het splinternieuw album AM Waves​ die weer vol staat met lekkere liedjes.

5-sterren Track

Zo lekker dat die single meteen weer uitgeroepen wordt door Gerard tot z'n 5-sterren Track. Dus hoor je 'Take It Or Leave It' elke ochtend op je radio en da's helemaal mooi.

Womack & Womack meets Young Gun Silver Fox

En de mannen speelden ook nog een Top 2000-cover. Ze pakten de lijst erbij en zochten naar wat lekkers en kwamen op... Womack & Womack met 'Teardrops'. Dat liedje paste perfect bij de sound van Andy en Shawn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie