Ekdom In De Ochtend

Jan Versteegh live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Jan Versteegh live bij Ekdom in de Ochtend

Croonen in de ochtend! Jan Versteeg kwam zijn jazzy, bigband-versie van '7 Years' live zingen. Altijd goed, altijd gezellig met Jan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Belden we eerder deze week nog Jan Versteegh om hem te feliciteren met zijn overwinning bij It Takes Two, staat 'ie een paar dagen later gewoon live in de Radio 2-studio. Alsof het niks is!

It Takes Two

Bij It Takes Two werden bekende Nederlanders die je in principe niet kent van hun zangkwaliteiten gekoppeld aan bekende zangers en zangeressen om eens te kijken of daar verandering in gebracht kon worden. Dat ging Jan zó goed af dat hij afgetekend het programma won en tegenwoordig niet alleen als presentatietalent, maar ook als crooner bekendstaat.

Ook al klinkt hij 's ochtends volgens hemzelf als een kaasrasp, maar dat past eigenlijk prima bij zijn kersverse repetoir. Bovenaan dit berichtje kan je dat superoptreden nog eens even rustig terugkijken.

Supersnelle 60 Seconden

Tot slot! Wat leren we ongelooflijk veel in een hele korte tijd van Jan Versteegh. Billenman, supergezellig, slechte gymleraar, sprinkhaneneter, Asgeir-fan en ga zo maar even door. Ook Jeroen en Wouter hadden maar 60 seconden nodig om de diepte in te gaan met 'm.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie