Ekdom In De Ochtend

Young Gun Silver Fox - 'Lolita'

  1. Nieuwschevron right
  2. Young Gun Silver Fox - 'Lolita'

Het zijn muzikale helden en ze hebben ineens een nieuw liedje toegevoegd aan hun plaat. Die wordt meteen Gerards 5-sterren Track.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vorig jaar kwam er een hele, hele, HELE goede plaat uit van een duo uit Amerika uit. West End Coast van Young Gun Silver Fox was tijden niet uit Gerards cd-speler te branden, want je krijgt niet snel genoeg van de mix van soul, funk, pop en relaxte west coast gitaarmuziek.

Bonustrack

Wat ze nu hebben gedaan: een re-release van West End Coast, maar dan met een nieuwe track erbij. Die bonustrack is zéker een toevoeging, want hij is te gek en Gerard roept hem meteen uit tot zijn eerste 5-sterren Track van 2017. Daarom hoor je 'm een week lang elke ochtend op NPO Radio 2.

Gerards 5-sterren Track: 'Lolita' van Young Gun Silver Fox

Drie keer raak

De naam Young Gun Silver Fox zegt je vast wel iets, want Andy Platts en Shawn Lee scoren met 'Lolita' hun derde 5-sterren Track. Jawel, DRIE! 'Long Way Back' pikte Gerard eerder al uit de bak nieuwe releases en invalduo Rob en Jeroen deden hetzelfde voor 'Long Way Back'. Alle drie deze toptracks zijn soulvol, maar klinken toch weer heel anders. We krijgen geen genoeg van Young Gun Silver Fox.

En nog beter nieuws: de heren zijn volgende week te gast en komen live spelen in Ekdom in de Ochtend. Zin in!

Ster advertentie
Ster advertentie