Ekdom In De Ochtend

Gerards 40e verjaardagsfeest was zo...

  1. Nieuwschevron right
  2. Gerards 40e verjaardagsfeest was zo...

40 luisteraars van veertig op Gerards 40e verjaardag en Kensington. Het was feest! En niet zo'n beetje ook.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

40! Gerard Ekdom werd veertig en dat konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom nodigde hij veertig luisteraars van 40 jaar oud uit voor een exclusief ontbijtfeestje met heel veel gezelligheid, warme broodjes, een klein glaasjes champagne en hele fijne livemuziek van Kensington.

Gerard, de glossy

En natuurlijk cadeautjes! Zo kreeg Gerard van heel veel luisteraars allemaal leuke, lieve en attente cadeautjes. En van zijn redactie kreeg hij een superunieke verrassing: een eigen glossy magazine. Die is zó exclusief dat er maar één exemplaar van is. Alleen voor Gerard.

Feestelijke foto's

En op foto zag het feestelijke feestje er zo uit. Het sfeertje zat er lekker in! De confetti spuit uit je beeldscherm, toch?

Kensington live

De livemuziek werd dus verzorgd door Kensington en die mannen deden dat met verve. Die draaien hun hand niet om voor een Ziggo Dome, maar moesten toegeven dat ze nog nooit voor een zaal vol veertigers hadden gestaan. Uniek dus!

>> Check alle video's van Kensington live bij Ekdom in de Ochtend

Lang zal hij leven

Als mini-toegift zette Kensington nog spontaan 'Lang Zal Hij Leven' in! En het mooie is dat ook dát klonk als een rammer in een uitverkocht uitverkocht stadion. Feest!

Ster advertentie
Ster advertentie