Ekdom In De Ochtend

Ilse DeLange live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Ilse DeLange live bij Ekdom in de Ochtend

Met de Topsong op zak moest Ilse DeLange 'm wel live komen spelen. Altijd leuk, altijd goed, altijd gezellig!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ilse DeLange is solo weer helemaal terug. Ze heeft natuurlijk bakken hits op haar naam staan en ging ook met de Common Linnets als de brandweer de laatste jaren. Maar nu was het dus tijd voor nieuw, eigen werk van onze Nederlandse muzikale trots.

Ok? Te gek!

'OK' is meteen een heerlijk catchy, poppy liedje dat zo leuk is dat het meteen werd uitgeroepen tot de NPO Radio 2 Topsong. En dat betekent uiteraard dat ze snel langs mag komen om 'm live te spelen. Zodoende kwam 'OK' live uit je speakers op donderdagmorgen.

Ilse DeLange staat in de charts van Libanon!

Verder beloofde Ilse met meer liedjes te komen, want ze is altijd aan het schrijven. Dat is mooi, want dit solowerk smaakt naar meer. Ondertussen acteert ze in Nashville en is ze aan de zijlijn ook nog bezig met de Common Linnets. Oh... en scoort ze een hitje in Libanon. Het kan gek lopen...

Classic

Maar ook Ilse mocht niet weg voor ze een klassieker had gespeeld. Zelf staat ze nogal eens in de Top 2000 en daarom speelde ze een liedje van zichzelf. Waarom ook niet. 'I'm Not So Tough' hadden we al tijden niet live gehoord en zeker niet in deze mooie, kleine, akoestische uitvoering.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie