Ekdom In De Ochtend

Kungs vs. Cookin' On 3 Burners - 'This Girl'

  1. Nieuwschevron right
  2. Kungs vs. Cookin' On 3 Burners - 'This Girl'

Een Ekdom-klassiekertje in de remix door een Franse producer? Yes! Het wordt meteen lente!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hij is zo lekker dat Gerard het niet kan laten om hem een week lang elke dag voor te schotelen. We hebben het dan over 'This Girl' van Kungs vs. Cookin' On 3 Burners. Nooit van gehoord? We leggen het even uit.

Cookin' On 3 Burners

Al jaren is Gerard gek op het liedje 'This Girl' van Cookin' On 3 Burners. Vanaf 2000 maken deze Australische mannen, gewapend met heel veel funk, soul en Hammonds hele lekkere muziek die Gerard als zoete koek vreet. Met heel veel liefde draaide hij op Radio 6 en in de soul night al de liedjes van de band.

Kungs

En toen was daar ineens Kungs (wat je een beetje uit moet spreken als Koengs). Deze Zuid-Franse, 19-jarige dj/producer is al een tijdje bezig met het maken van remixes. Eerst een beetje onofficieel, maar ze vielen zó in de smaak dat artiesten inmiddels de knul zelf opbellen om hun tracks een nieuw sausje te geven. Dat zorgde voor veel bekendheid en inmiddels is hij bijvoorbeeld al met David Guetta op tour geweest. Kortom: Kungs gaat lekker.

'This Girl'

Om zijn remix van 'This Girl' van Cookin' On 3 Burners kun je niet meer heen als je in Frankrijk de radio aanzet. Hij poetste het liedje op en gaf het een vet sausje waarop je eigenijk niet stil kunt zitten en waar de zon van gaat schijnen. Lente op je radio, dus een terechte 5-sterren Track.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie