Ekdom In De Ochtend

Kraak & Smaak live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Kraak & Smaak live bij Ekdom in de Ochtend

Met volle bezetting in de Radio 2-studio en nog strak hun ex-Topsong spelen ook. Kraak & Smaak deed het.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Toen halverwege mei een nieuwe single van Kraak & Smaak in de mailbox van Gerard plofte, kon hij maar één ding doen: hem uitroepen tot zijn 5-sterren Track en de heren meteen uitnodigen om live te komen spelen.

Waardige vervanging voor Mayer Hawthorne

10 juni was het zo ver! Met zeven man sterk kwamen ze naar Hilversum om daar die hele, hele fijne single te spelen. Normaal gesproken hoor je de onnavolgbare Mayer Hawthorne op de vocalen in 'I Don't Know Why', maar door zijn volle schema kon hij niet bij Gerard komen buurten. Er was waardige vervanging, want Berenice van Leer wilde met alle liefde mee.

Verder is Kraak & Smaak megadruk met een bomvolle tour langs de tofste podia van Nederland, maar omdat de ideale zangers en muzikanten niet altijd beschikbaar zijn, moeten ze deze zomer extra aan de bak. Opnemen, opnemen, werken, werken! Niet luieren met een cocktailtje op het strand, maar aan de bak om nieuw werk te maken. Als dat ook maar in de buurt van 'I Don't Know Why' komt, dan zijn wij heeeeeel benieuwd.

Noem 3 Hits!

Eén man stond niet live te spelen, maar is wel een belangrijk onderdeel van het ensemble Kraak & Smaak: Mark Kneppers. Hij mocht aan de bak met de vraag der vragen (of eigenlijk meer een bevel): NOEM 3 HITS! Met twee eigen producten en een Gloria Gaynor-hit wist hij zich behoorlijk door de paniek heen te slaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie