Ekdom In De Ochtend

Alle livemuziek van Ekdoms Winter BBQ 2016

  1. Nieuwschevron right
  2. Alle livemuziek van Ekdoms Winter BBQ 2016

Het was een muzikaal feestje in Den Bosch met Douwe Bob, HAEVN en Ed Struijlaart live op de bühne. Kijk de video's terug!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het live-spektakel begon al vroeg op De Parade in Den Bosch, want Ekdoms Winter BBQ had een bomvolle line-up qua live-muziek van de bovenste plank. Te beginnen met Ed Struijlaart die, nog een beetje overdonderd door zijn kersverse NPO Radio 2 Topsong, naast een knisperend haardvuur 'Like December' speelde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Daarna door met HAEVN. En dat klonk fantastisch. De mannen waren een beetje luchtig gekleed, dus het was een tikkie fris op het podium. Hoorde je daar wat van? Helemaal niet! Nee, 'Where The Heart Is' klonk werkelijk als een klok! Een kerstklok noemen we het voor de gelegenheid maar.

Afsluiter van de uitzending was de man die we stiekem wel een beetje dé Nederlandse artiest van het jaar mogen noemen: Douwe Bob! Met alle strijkers, toeters en bellen paste het maar nét op het podium, maar juist deze volledige bezetting maakte dit liedje zo betoverend mooi! Een waardige afsluiter van een muzikaal topfeestje.

En het mooie was, voor alle aanwezigen gaven alle acts nog een sessie op het podium of in het restaurant. Dat zijn toch de mazzeltjes als je fysiek bij Ekdoms Winter BBQ was!

Ster advertentie
Ster advertentie