Ekdom In De Ochtend

Superheftige video Chef'Special bij 'Because I Love You'

  1. Nieuwschevron right
  2. Superheftige video Chef'Special bij 'Because I Love You'

“Ik heb een paar nachtjes op straat geslapen om in die survival-mode te komen," vertelt frontman Joshua en dat zie je terug. Wow!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In de nacht van donderdag op vrijdag kwam de nieuwe video van de Cheffies uit en die is heftig! Gerard was er zó van onder de indruk dat 'ie er meer van wilde weten. Dat kwam mooi uit, want ze waren in de Radio 2-studio! Dus kon Joshua er álles over vertellen.

Joshua ging 'all the way' voor de nieuwe Chef'Special-clip

“We hebben echt geprobeerd een film te maken van 3,5 minuut. We zijn best wel blij en trots op het resultaat,” zegt een apetrotse Joshua over de video met enigszins een dubbele boodschap die je zelf het beste kunt bepalen.

"Een betere versie van jezelf"

Over de track kan Joshua wel meer zeggen: “Het nummer gaat over dat je als mens probeert een betere versie van jezelf te zijn, maar dat dat eigenlijk helemaal misgaat. Dat je dan soms het tegenovergestelde bereikt. Die worsteling en dat je daarin faalt, daar zit een bepaalde duisternis in. Én daar zit een bepaalde lichtheid in. Dat je blijft proberen.”

Maar om die boodschap over te brengen, moest Joshua het wel wat anders aanpakken dan normaal. “Het vergde wel iets anders dan wat we tot nu toe hebben gedaan,” zegt hij. “Ik moest echt gaan acteren.” Zo gezegd, zo gedaan en na een spoedcursus zat het met acteerskills wel goed.

Quote

De regisseur zei: ‘ik vind je te schatting nog, Josh’.

Joshua Nolet, Chef'Special

Hoewel... het was nog nét niet genoeg: “De regisseur wilde dat ik een wat stoerdere gast werd. Hij zei ‘ik vind je te schatting nog, Josh’,” dus ging Joshua boxen én... “Ik heb een paar nachtjes op straat geslapen om in die survival-mode te komen. Ik ging echt all the way.”

Allemaal om écht in die rol te komen. Nou, het resultaat is ernaar! Sowieso een van de meest indrukwekkende, toffe clips van de afgelopen jaren die wij onder ogen kregen!

Ster advertentie
Ster advertentie