Ekdom In De Ochtend

Ekdom in de Ochtend voor KWF

  1. Nieuwschevron right
  2. Ekdom in de Ochtend voor KWF

Heel NPO Radio 2 zet zich een dag in voor het KWF. Wat gebeurde er tijdens Gerards ochtendshow? Veel en veel moois!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat een dag! Wat een ochtend! NPO Radio 2 zette zich een dag lang volledig in voor het KWF om met gedoneerde platen zo veel mogelijk geld op te halen. Grote bedragen, kleine bedragen, alles was welkom om het KWF te steunen in hun Marathon Tegen Kanker.

Onderweg

Dus Ekdom in de Ochtend ook! Vanuit de NPO Radio 2 collectebus maakte Gerard zijn show van Hilversum tot Leiden tot het Antonie van Leeuwenhoekziekenhuis in Amsterdam. Ondertussen draaide hij de mooiste, beste en leukste platen die luisteraars hadden gedoneerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Theo

Waaronder Theo, die Gerard tegen het lijf liep op Leiden Centraal. Zijn vrouw had twee keer kanker, ondergaat op dit moment nog een behandeling en voor haar wilde hij daarom Jim Croce met 'I'll Have To Say I Love You In A Song' horen. Natuurlijk, uiteraard! Als hart onder de riem.

Miss Montreal

Verder trad Miss Montreal nog op, zoals je bovenaan dit berichtje kunt zien. Zij deed een bedankje "voor alle papa's en mama's die misschien niet lang meer hebben". En ondertussen nog de ene na de andere mooie plaat op de radio. Alles voor het KWF.

Meer hoogtepunten of doneren? Check NPORadio2.nl!

Ster advertentie
Ster advertentie